Hulp met uw betaling?

Ga naar vordering indienen.

Voor opdrachtgevers

Landelijke Associatie van Gerechtsdeurwaarders (LAVG) is een toonaangevende en moderne incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie. LAVG is werkzaam door het hele land en behoort tot één van de grootste creditmanagementorganisaties van Nederland.

LAVG voert haar werkzaamheden uit voor regionale en landelijke opdrachtgevers. Wij hebben dan ook veel kennis en inzicht in zowel de lokale als de landelijke markt. Hierdoor zijn wij in staat om een snelle en kundige inschatting te maken met betrekking tot het innen en verhalen van openstaande vorderingen bij uw bedrijf of organisatie.

Maatwerk

LAVG levert maatwerk. Elk bedrijf heeft zijn eigen wensen en dat maakt al onze opdrachtgevers uniek. Samen met u bekijken we het debiteurenbeleid en de gestelde doelen van uw bedrijf of organisatie. Vervolgens stellen wij onze dienstverlening op een duurzame en verantwoorde wijze samen.

LAVG biedt u financiële zekerheid en continuïteit: wij garanderen u een gezonde financiële huishouding en een hoog rendement op uw incassozaken. Alle bedragen die wij voor u innen, dragen wij volledig aan u af.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u kennis maken met LAVG? Wij lichten graag onze werkwijze toe in een persoonlijk gesprek. U mag van ons, als toekomstig incassopartner, verwachten dat wij ons onderscheiden door een proactieve werkhouding.

U kunt ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 050-368 73 23.