Thought Catalog 641073 Unsplash

Ik wil een betalingsregeling

Uw openstaande schuld in termijnen betalen

Lukt het niet om uw openstaande schuld in één keer te betalen? Dan kunt u in de meeste gevallen een regeling bij ons aanvragen. Klik op de button hieronder om de regeling direct aan te vragen.

Betalingsregeling afspreken via het NIvB?

Het Nederlands Instituut voor Betalingsregelingen (NIvB) helpt mensen bij het afspreken van een passende betalingsregeling. Het NIvB berekent welk aflosbedrag voor u passend is, zodat er voldoende geld overblijft voor uw andere uitgaven. Dat doet het NIvB door op basis van uw bankgegevens een inschatting te maken van welk bedrag u kunt afspreken om per maand af te kunnen betalen.

Wat is het voordeel voor u?
Door een betalingsregeling af te sluiten die past bij uw budget, voorkomt u dat u de betalingsregeling niet kan voldoen of dat u andere verplichtingen niet kan nakomen. Hiermee voorkomt u dat de betalingsregeling wordt afgebroken en u toch het hele bedrag in één keer moet betalen.

Bij wie heeft u een schuld?

Heeft u te maken met een schuld bij een zorgverzekeraar of overheidsinstantie? Dan gelden er andere voorwaarden voor het aanvragen van een betalingsregeling. Het belangrijkste is dat we samen tot een oplossing komen die zowel voor u als voor ons haalbaar is. Heeft u meerdere schulden? Kies dan voor de optie ‘overige schuldeisers’.

Ik heb een vordering ontvangen voor mijn bedrijf

Middels onderstaand formulier kunt u een betalingsregeling aanvragen voor een vordering op uw bedrijf.

De vordering staat niet op mijn naam

Staat de vordering niet op uw naam en wilt u een regeling aanvragen voor betrokkene dan kunt u dit formulier vinden onder Zakelijk – Schuldhulpverlener of bewindvoerder.

 

Heeft deze informatie je geholpen?

196 bezoekers vonden het nuttig

Mogen wij we contact opnemen?