London Scout 27290 Unsplash

Alles over betalen

Betalen op een manier die bij u past

U heeft een brief van ons ontvangen. Het is belangrijk dat u snel actie onderneemt om extra kosten te voorkomen.

Direct betalen of een regeling

Het beste is om uw openstaande schuld in één keer af te lossen, zo voorkomt u mogelijk extra kosten. Wij begrijpen dat het soms lastig is om een hoog bedrag in een keer te betalen, daarom kunt u bij ons in veel gevallen een betalingsregeling aanvragen. Vul het formulier in en dan kijken wij samen naar een passende oplossing.

Verwerking van uw betaling

Indien u de betaling op werkdagen voor 16:00 uur overmaakt, wordt dit binnen 24 uur verwerkt. In het weekend worden er geen betalingen verwerkt.

Meerdere bankrekeningnummers

Wij hebben meerdere bankrekeningnummers. Hoewel het voor ons niet uit maakt welk rekeningnummer u kiest, is het echter wel belangrijk dat u het dossiernummer vermeldt als kenmerk of in de omschrijving.  Zo verwerken wij de betaling het snelst.

NL64 RABO 0162 247 117
NL14 ABNA 0243 055 439
NL49 INGB 0660 597 268
NL42 INGB 0004 318 771

Wilt u betalen vanaf een buitenlandse bankrekening? Dan kan het zijn dat u een van de onderstaande BIC code’s nodig heeft:

Rabobank: RABONL2U
ING bank: INGBNL2A
ABN Amro: ABNANL2A

Veilig betalen

Veilig en snel online betalen via Internetbankieren. Vermeld altijd het dossiernummer als kenmerk of in de omschrijving, vervolgens koppelen wij uw betaling aan het juiste dossier.

Betaling is teruggestort

Is uw betaling teruggestort? Het kan voorkomen dat wij uw betaling niet kunnen koppelen aan het juiste dossier. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als er een verkeerd dossiernummer is vermeldt. Als dit gebeurt dan storten wij het geld terug naar het rekeningnummer waar het afkomstig van is.

Openstaand saldo en direct betalen

Door middel van onderstaande formulieren komt u in de juiste omgeving terecht om uw openstaand saldo op te vragen of direct een betaling te doen

Heeft deze informatie je geholpen?

36 bezoekers vonden het nuttig

Mogen wij we contact opnemen?