Kwaliteit & certificeringen

Een overzicht van onze keurmerken, certificaten en garanties

Als geen ander begrijpen wij hoe belangrijk het is om dienstverlening te bieden die staat voor kwaliteit en zekerheid. Dit komt onder andere naar voren in onze keurmerken en garanties.

Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG)

LAVG is Gecertificeerd volgens de KBvG Normen voor Kwaliteit. Met de KBvG Normen voor Kwaliteit zet de beroepsgroep een kwalitatieve standaard neer waarin aandacht is voor het borgen van commerciële kwaliteit van de dienstverlening en aan het voeren van een goede bedrijfsvoering. De KBvG Normen voor Kwaliteit bestaan uit een samenhangende set van normen en best practices. De normen van de KBvG Normen voor Kwaliteit zijn bepalingen waar de gerechtsdeurwaarder aan moet voldoen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Het MVO managementsysteemcertificaat is een objectief bewijsmiddel dat een organisatie een managementsysteem heeft voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, waarin stakeholdereisen en verwachtingen gemanaged worden op resultaat. LAVG is gecertificeerd volgens de MVO Prestatieladder niveau 3.

NEN-EN-ISO 9001

ISO 9001 is dé internationaal geaccepteerde standaard voor Kwaliteitsmanagementsystemen. ISO 9001 geeft de eisen weer voor een kwaliteitsmanagementsysteem die door een organisatie gebruikt kunnen worden om klanttevredenheid te verhogen. Hier staan de eisen van de klant en de wet- en regelgeving aan ten grondslag.

NEN-EN-ISO/IEC 27001

ISO 27001 is dé internationaal geaccepteerde norm voor Informatiebeveiliging. De norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management Systeem (ISMS) in het kader van de algemene bedrijfsrisico’s voor de organisatie. Het ISMS is ontworpen om de keuze van adequate en proportionele beveiligingsmaatregelen die de informatie beschermen en vertrouwen bieden aan belanghebbenden te waarborgen.

ISAE 3402 Type 2

LAVG is gecertificeerd volgens de internationaal erkende assurance standaard voor outsourcing: ISAE 3402. ISAE 3402 gecertificeerde serviceorganisaties zijn onderworpen aan een uitgebreide audit en laat zien hoe een organisatie omgaat met risicomanagement, informatiebeveiliging en anti-fraude. Voor onze relaties betekent deze certificering dat wij als gerechtsdeurwaarder de uitbestede processen volledig onder controle hebben.

Duurzame inzetbaarheid medewerkers

Bij LAVG wordt momenteel een project uitgevoerd gericht op het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Sociaal Fonds van de Europese Unie.

Heeft deze informatie u geholpen?

4 bezoekers vonden het nuttig