2

Ik heb schuldhulp aangevraagd

Als u er alleen niet uitkomt

Wat moet u doen, wanneer uw schulden zo hoog zijn opgelopen dat u niet meer weet hoe u eruit moet komen? Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk hulp zoekt bij het oplossen van uw openstaande schulden. U heeft inmiddels de stap genomen om hulp te zoeken.

Hulp bij geldproblemen

Ik wil schuldhulp aanvragen

Denkt u erover om hulp in te schakelen bij het oplossen van uw schulden? Er zijn verschillende instanties die u daarbij kunnen helpen. Wilt u in contact komen voor een kosteloos intakegesprek van 45 minuten? Laat via de onderstaande knop uw terugbelverzoek achter. We zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk wordt teruggebeld op het door u opgegeven tijdstip.

 

Schuldhulpverlening aangevraagd, hoe nu verder?

Wat goed dat u hulp heeft gezocht. De eerste stap is gezet. Schuldhulpverlening aanvragen betekent helaas niet direct dat wij de schuld bevriezen. Het is daarom belangrijk dat uw schuldhulpverlener zo snel mogelijk contact met ons opneemt. Samen met uw schuldhulpverlener verkennen we de mogelijkheden. Intussen kunt u een regeling met ons afspreken. Wij spreken met u een regeling af die past bij uw situatie.

Heeft u al een lopende betalingsregeling? Het is belangrijk dat u die regeling blijft nakomen totdat uw schuldhulpverlener alles uit handen neemt.

Ik heb een opgave nodig van al mijn schulden

Uw schuldhulpverlener wil graag van u weten wat er allemaal openstaat. Klik op onderstaande link om het openstaande saldo van uw schulden in te zien en een opgave op te vragen.

Heeft deze informatie je geholpen?

45 bezoekers vonden het nuttig

Mogen wij we contact opnemen?