Leon Ell 631843 Unsplash

Schuldhulpverlener of bewindvoerder

Samen met uw cliënt de schulden oplossen

U bent ingeschakeld als schuldhulpverlener of bewindvoerder. U wilt extra kosten voor uw cliënt voorkomen en een passende oplossing vinden. Wij begrijpen dat en denken graag met u mee.

Contact

Wij willen graag op een veilige manier gegevens met u uitwisselen. Dit doen wij middels deze website. Via onderstaande formulieren helpen wij u snel verder. Telefonisch kunnen wij u geen informatie verstrekken. Mist u iets of hebt u een andere vraag, dan kunt u via de chat contact opnemen met een van onze medewerkers. De chat is geopend van 08:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:30 uur.

Let op! via de chat kunnen onze medewerkers geen gepersonaliseerde gegevens verstrekken.

Machtiging of beschikking

U bent gemachtigd door uw cliënt of de kantonrechter heeft u aangewezen als bewindvoerder. U wilt dit graag aan ons doorgeven zodat wij contact met u kunnen onderhouden en snel tot een passende oplossing kunnen komen. Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig aan ons doorgeven dat u gemachtigde bent of bent aangesteld als bewindvoerder.

Ik wil het openstaand saldo opvragen

U wilt graag een actuele saldo van de openstaande schuld(en) van uw cliënt. Vraag deze eenvoudig aan via onderstaande link.

De beschikking/machtiging moet bekend zijn in ons systeem om het openstaand saldo van uw cliënt te kunnen opvragen.

Regeling voor mijn cliënt aanvragen

Een regeling is een goede stap om uw cliënt schuldenvrij te krijgen en kan extra kosten voorkomen. Wij houden samen met onze opdrachtgever rekening met de financiële situatie van uw cliënt. Zo kunnen we met elkaar op zoek gaan naar de beste oplossing.

De beschikking/machtiging moet bekend zijn in ons systeem om een regeling voor uw cliënt te kunnen aanvragen.

Beslagvrije voet voor mijn cliënt laten aanpassen

Als u denkt dat de beslagvrije voet niet juist is, dan kunt u deze opnieuw laten berekenen. Wij hebben een aantal gegevens nodig en zullen de berekening zo snel mogelijk uitvoeren. Klik op onderstaande link om gegevens door te geven en belangrijke stukken te uploaden.

De beschikking/machtiging moet bekend zijn in ons systeem om de beslagvrije voet van uw cliënt eventueel te laten aanpassen.

Schuldregeling of voorstel tegen finale kwijting

U wilt met alle schuldeisers tot een schuldregeling komen of een voorstel tegen finale kwijting doen. Via ons e-mail adres schuldhulp@lavg.nl kunt u een voorstel aan ons voorleggen.

De beschikking/machtiging moet bekend zijn in ons systeem om een schuldregeling of voorstel tegen finale kwijting aan te vragen.

Heeft deze informatie je geholpen?

18 bezoekers vonden het nuttig

Mogen wij we contact opnemen?