Rawpixel 369789 Unsplash

Vordering indienen

Binnen 5 minuten geregeld

Heeft u te maken met een factuur die niet wordt betaald? Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig en snel uw vordering indienen. Zodra wij uw incasso-opdracht ontvangen gaan wij direct voor u aan de slag!

Eenvoudig en snel uw vordering indienen

Online uw vordering indienen kan heel eenvoudig. In slechts een aantal stappen levert u ons alle gegevens die wij nodig hebben om voor u aan de slag te gaan. Vergeet niet om ook bewijsstukken toe te voegen, deze zijn van belang om uw vordering te kunnen beoordelen.

Versturen WIK-aanmaning

Heeft u een vordering op een particulier? Dan bent u volgens de Wet Incassokosten verplicht om uw klant nog één laatste aanmaning te versturen, de zogeheten WIK-aanmaning. In de WIK-aanmaning dient u het exacte bedrag aan incassokosten te vermelden dat in rekening wordt gebracht indien uw klant niet binnen een termijn van 15 dagen na ontvangst van de WIK-brief betaalt. Als er geen tijdige betaling wordt gedaan, kunt u de vordering bij ons indienen via bovenstaand formulier.

U kunt het versturen van de WIK-brief uiteraard ook uitbesteden aan LAVG.

Let op:
Bent u btw-plichtig? Stuur dan de WIK brief exclusief btw, deze kunt u immers verrekenen. Kunt u de btw niet verrekenen? Maak dan gebruik van de WIK brief inclusief btw.

Heeft deze informatie je geholpen?

10 bezoekers vonden het nuttig

Mogen wij we contact opnemen?