Bewakoof Com Official 205686 Unsplash

Over de Landelijke Associatie Van Gerechtsdeurwaarders (LAVG)

Wie zijn wij?

Wij zijn een modern incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie met haar oorsprong in het Noorden van het land. Een open cultuur, korte lijnen en een ontwikkelgerichte werkomgeving kenmerken onze organisatie. Wij begrijpen dat ook de klant van onze klant koning is. Ontzorgend incasseren met behoud van uw klant. Dat is onze belofte.

Onze bedrijfscultuur

Wij kennen een informele werksfeer, weinig managementlagen en korte lijnen zorgen voor maximale betrokkenheid op de werkvloer. We kunnen snel schakelen en draaien onze hand niet om voor een uitdaging. Onze aanpak is ontwikkelgericht: fouten zijn om van te leren en wij denken graag in mogelijkheden en kansen. Daarnaast hechten wij veel waarde aan zowel persoonlijke- als professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Dit zien we niet alleen terug in de productiviteit op onze werkvloer, maar ook in de tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Landelijke dekking

Wij voeren onze werkzaamheden uit voor zowel regionale als landelijke opdrachtgevers en hebben veel kennis en inzicht in zowel de lokale als de landelijke markt. Hierdoor zijn wij in staat om een snelle en kundige inschatting te maken met betrekking tot het innen en verhalen van openstaande vorderingen.

Financiele zekerheid

Iedere opdrachtgever, elk bedrijf en elke organisatie heeft zijn eigen wensen en behoeften. Samen met u bekijken wij het debiteurenbeleid en de gestelde doelen van uw organisatie. Op basis hiervan stellen wij onze dienstverlening op een duurzame en verantwoorde wijze samen.

LAVG biedt u financiële zekerheid en continuïteit: wij garanderen u een gezonde financiële huishouding en een hoog rendement op uw incassozaken.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u kennis maken met LAVG? Kom met ons in contact.

Heeft deze informatie je geholpen?

48 bezoekers vonden het nuttig

Mogen wij we contact opnemen?