Pexels Iván Rivero 1046227

TankCollect

De oplossing voor onbetaalde tankbeurten

Elk tankstation heeft er wel eens mee te maken: een onbetaalde tankbeurt. En of het nou gaat om een bewuste of onbewuste actie: wij helpen u altijd de juiste opvolging te geven aan iedere onbetaalde tankbeurt.

Maatwerk voor uw onbetaalde tankbon

Met meer dan 15 jaar ervaring weten we hoe we moeten handelen in verschillende situaties. We onderscheiden eenvoudig de onbewust niet-betalende klant van de bewuste doorrijders en kloppers en passen onze (incasso)procedure hier op aan. We vertellen de debiteur precies wat er aan de hand is en geven de onopzettelijke doorrijder de mogelijkheid om tegen gereduceerde kosten de rekening alsnog te betalen. Dit betekent dat u uw goede naam behoudt én de rekening betaalt krijgt. En tankt iemand bewust zonder te betalen? Dan treden we met een krachtig lik-op-stuk beleid daadkrachtig op door de maximale schade in rekening te brengen. Zo laten we zien dat doorrijden niet loont.

En doordat we in veel gevallen de schade van uw onbetaalde tankbeurt op uw debiteur verhalen, behandelen we uw minnelijke incassodossiers kosteloos. Dus geen verrassingen achteraf. Wordt het bedrag niet betaald? Dan ontvangt u advies over de mogelijkheid om één van onze deurwaarders in te zetten of over te gaan tot een gerechtelijke procedure.

Aanvullende dienstverlening

We helpen u ook met:

  • Status- en KPI rapportages;
  • Preventietrainingen op locatie;
  • Betaal(meldingen) en waarschuwingen-alerts zodat u uw blacklist optimaal kunt gebruiken;
  • Aangifte opties;
  • Vaste afspraken over het dagvaarden van wanbetalers;
  • Aparte verhaaltrajecten voor shopdiefstal en overige schadegevallen.

Wilt u meer informatie? Bel ons op 088-1303810 of mail naar tankcollect@lavg.nl.

Heeft deze informatie je geholpen?

Mogen wij we contact opnemen?