IStock 881510634 High

LAVG neemt zaken van Pruijn over na faillissement

Wij leggen uit wat er verandert

Deurwaarderskantoor van Dam en Pruijn B.V. is op 17 juli 2019 failliet verklaard. Lees hier wat er voor u verandert.

Wat betekent dit voor mij?

Uw vordering was tot voor kort in behandeling bij Deurwaarderskantoor Van Dam en Pruijn B.V. In juli 2019 is Deurwaarderskantoor Van Dam en Pruijn B.V failliet verklaard. LAVG heeft de meeste vorderingen van Deurwaarderskantoor Van Dam en Pruijn B.V. in behandeling.

Op dit moment zijn wij bezig met het overzetten van uw dossier in ons systeem. Zodra wij het dossier hebben overgezet, ontvangt u een brief van ons. In deze brief informeren wij u over uw schuld. U krijgt dan bijvoorbeeld een nieuw dossiernummer en het kan zijn dat wij u vragen om op een ander rekeningnummer te betalen. Heeft u het nieuwe dossiernummer nog niet ontvangen? Dan hebben wij uw dossier nog niet overgezet. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk duidelijkheid te geven. Neem contact met ons op via de chat, per mail of per telefoon als u een (dringende) vraag heeft.

Aan wie moet ik nu betalen?

Stel dat u een regeling heeft lopen of dat u als werkgever maandelijks een inhouding afdraagt: u kunt gewoon blijven betalen op het bij u bekende rekeningnummer. Wij hebben alle oude rekeningnummers van Van Dam en Pruijn B.V. overgenomen en beheren de gelden die op deze rekeningnummers worden bijgeschreven. Het kan zijn dat wij u in de toekomst vragen een ander bankrekeningnummer te gebruiken.

U kunt ook nu al gebruik maken van een van de onderstaande rekeningnummers. Het is wel belangrijk dat u het nieuwe dossiernummer van LAVG gebruikt in de omschrijving van uw betaling. Heeft u nog geen kenmerk van ons? Dan hebben wij uw zaak nog niet over kunnen zetten.

NL64 RABO 0162 247 117
NL14 ABNA 0243 055 439
NL49 INGB 0660 597 268
NL42 INGB 0004 318 771

Ik heb een andere vraag over mijn schuld

Omdat LAVG uw schuld heeft overgenomen, kunt u via onze website alles zelf online regelen. U kunt een betalingsregeling aanvragen, online het openstaande saldo checken of aangeven dat u het niet eens bent met de vordering. Klik op de onderstaande link om alle mogelijkheden te bekijken.

Ik ben een opdrachtgever

Had u een vordering in behandeling bij Van Dam en Pruijn B.V.? De vordering is overgenomen door LAVG. Wij hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk opdrachtgevers per brief te informeren, want wij kunnen ons goed voorstellen dat u graag wilt weten wat de stand van zaken is in uw dossier. In deze brief staat een telefoonnummer waar u terecht kunt met eventuele vragen.
Wilt u alvast meer lezen over LAVG? Klik dan op onderstaande link.

Heeft u nog geen brief van ons ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Heeft u nog andere vragen? Chat met ons. Wij helpen u graag!

Op werkdagen bereikbaar van 08:00-12:00 en van 13:00-16:00

Heeft deze informatie je geholpen?

14 bezoekers vonden het nuttig

Mogen wij we contact opnemen?