Stedin Monteur Slimmemeterzittend 1920×474

Waarmee kunnen we u helpen?

U heeft van ons namens Stedin een brief- of email ontvangen. Zorg ervoor dat u direct actie onderneemt. Zo voorkomt u dat de kosten verder oplopen.

Over Stedin

Stedin is netbeheerder in de provincie Utrecht en het grootste deel van Zuid-Holland. Omdat u te maken heeft met één van onderstaande situaties heeft u nu van ons een brief of e-mail ontvangen.

1. U heeft van Stedin een rekening ontvangen, maar u heeft deze niet (volledig) betaald. Daarom geeft Stedin nu aan LAVG de opdracht om het openstaande bedrag bij u te incasseren.

2. U heeft geen contract met een energieleverancier, maar verbruikt wel gas en elektriciteit. Dit is wettelijk niet toegestaan en Stedin is verplicht om actie te ondernemen. We hebben van Stedin de opdracht gekregen om ervoor te zorgen dat u een contract afsluit met een energieleverancier.

Deze pagina is bedoeld als impressie
Tijdens de implementatie van de samenwerking stemmen we met u de definitieve inhoud van deze speciale website voor uw debiteurklanten af.

Betaal op tijd

Zo voorkomt u dat de kosten mogelijk verder oplopen. Heeft u moeite om het bedrag in één keer te betalen? In veel gevallen is het mogelijk om een betalingsregeling met ons af te spreken. Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar een oplossing die past bij uw financiële situatie. Kies één van onderstaande opties:

Wilt u meer informatie?

Via onderstaande knop vindt u antwoorden op de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Heeft deze informatie je geholpen?

Mogen wij we contact opnemen?