Veelgestelde vragen

In één handig overzicht

De belangrijkste veelgestelde vragen staan samen met de antwoorden op deze pagina verzameld. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

U kunt een kopie van uw bankafschrift naar ons sturen door te mailen naar info@lavg.nl. Wij hebben dan de betalingsdatum, uw rekeningnummer en het rekeningnummer waarnaar u het heeft overgemaakt van u nodig.

U kunt het bedrag handmatig overmaken naar NL42 INGB 0004 318 771 op naam van LAVG Gerechtsdeurwaarders. Vergeet niet uw dossiernummer in de omschrijving te zetten. U vindt het dossiernummer bovenaan de brief of e-mail die u van ons heeft ontvangen.

Het kan voorkomen dat het niet altijd lukt om het openstaande bedrag in één keer te betalen. Neem dan contact met ons op via 088 – 528 40 00 (lokaal tarief). We kijken dan samen of er mogelijkheden zijn om in termijnen te betalen.

Zijn uw schulden zo hoog opgelopen en komt u er zelf niet meer uit? Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk hulp zoekt. Wij staan u graag te woord als u meer wilt weten over hulp bij het aflossen van uw schulden. Neem contact met ons op.

Op Mijn LAVG vindt u een volledig overzicht van uw persoonlijke dossier(s). Met uw dossiernummer, geboortedatum en een sms-controle kunt u inloggen én direct betalen.

Heeft deze informatie je geholpen?

Mogen wij we contact opnemen?