Female,Hands,Pouring,Water,In,Glass,Cup

Hoe kunnen we u helpen?

U heeft van ons een bericht ontvangen over een betaalachterstand bij Waternet. Geen zorgen, een rekening niet op tijd betalen kan iedereen wel eens overkomen. We zoeken graag samen met u naar een oplossing die past bij uw situatie.

Over Waternet

Waternet levert drinkwater in de Gemeente Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Heemstede, Muiden, Muiderberg en Ouder-Amstel. U heeft daarvoor een rekening ontvangen, maar niet op tijd betaald. Waternet heeft nu aan ons gevraagd ervoor te zorgen dat u het openstaande bedrag betaalt.

Betaal op tijd

Bijvoorbeeld met de QR-code op de brief of via iDeal. Lukt het u niet om in 1 keer te betalen? Ook dan denken we graag met u mee. Bijvoorbeeld door een betalingsregeling met u af te spreken. Door ons te bellen, een chatgesprek te starten of een e-mail te sturen kunt u ons altijd bereiken voor vragen of hulp.

Heeft u hulp nodig bij het oplossen van uw geldproblemen?

Dan is het belangrijk dat u dat aan ons laat weten. Zo voorkomt u extra kosten en dat Waternet mogelijk de levering van water op uw adres stopt. Wacht daarom niet af en neem contact met ons op. Hoe eerder u dat doet, hoe groter de kans dat we snel samen een oplossing vinden.

Heeft deze informatie je geholpen?

Mogen wij we contact opnemen?