Female,Hands,Pouring,Water,In,Glass,Cup

Waarmee kunnen we u helpen?

U heeft van ons namens Waternet een brief- of email ontvangen. Zorg ervoor dat u direct actie onderneemt. Zo voorkomt u dat de kosten verder oplopen en Waternet u afsluit van het water.

Over Waternet

Waternet is een waterbedrijf in het gebied van Waterschap Amstel Gooi en Vecht. U heeft van Waternet een rekening ontvangen, maar u heeft deze niet (volledig) betaald. Waternet geeft nu aan LAVG de opdracht om het openstaande bedrag bij u te incasseren.

Deze pagina is bedoeld als impressie
Tijdens de implementatie van de samenwerking stemmen we met u de definitieve inhoud van deze speciale website voor uw debiteurklanten af.

Betaal op tijd

Zo voorkomt u dat de kosten mogelijk verder oplopen. Heeft u moeite om het bedrag in één keer te betalen? In veel gevallen is het mogelijk om een betalingsregeling met ons af te spreken. Neem hiervoor contact met ons op. Dan kijken we samen naar een oplossing die past bij uw financiële situatie. Kies één van onderstaande opties:

Wilt u meer informatie?

Via onderstaande knop vindt u antwoorden op de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Heeft deze informatie je geholpen?

Mogen wij we contact opnemen?