Rawpixel 369789 Unsplash

Veilig mailen met Zivver

Wij gebruiken Zivver om vertrouwelijke informatie veilig te versturen. Hierdoor garanderen wij dat we gevoelige informatie met de modernste beveiliging versturen, en dat niemand anders dan u de inhoud van de e-mail kan lezen.

Hoe opent u een bericht dat via Zivver is verstuurd?

Heeft u een e-mail van ons ontvangen via Zivver? Dan kunt u het bericht openen door op de blauwe link met de test ‘Bericht openen’ te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Zivver.

Bericht openen met een toegangscode

U heeft een beveiligd bericht van ons ontvangen. De persoon die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. De afzender heeft daarom een toegangscode aan u doorgegeven, via de post, telefonisch of persoonlijk. Klik op ‘Bericht openen’ en vul de toegangscode in. Heeft u geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender.

Bericht openen met een SMS-code

U heeft een bericht ontvangen. Dit bericht is beveiligd met een SMS-code. De persoon die u het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen u het bericht kunt lezen. Klik op ‘Bericht openen’ en daarna op ‘SMS sturen’. Vul dan de code in die u op uw telefoon ontvangt.

Wilt u reageren op een e-mailbericht dat via Zivver is verstuurd?

U leest het bericht dat via Zivver is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op ‘Beantwoorden’. U kunt dan in het antwoordveld direct uw reactie typen. Eventueel kunt u ook een bijlage toevoegen via de paperclip-knop. U verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvangt u weer een notificatie per e-mail.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door aan ons

Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren. U kunt ons op de hoogte stellen door uw contactpersoon een bericht te sturen.

Meer over Zivver

Met Zivver kunt u veilig e-mailen en bestanden uitwisselen. Zivver versleutelt berichten met gevoelige inhoud, zoals persoonsgegevens, dossiers, verslagen of andere informatie die u veilig wilt versturen. Verstuurt u een bericht via Zivver? Dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang heeft tot het bericht. Ook hackers niet. Daarnaast voorkomt Zivver met slimme technologieën dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.

Vragen?

Heeft u vragen over een ontvangen e-mailbericht of kunt u het ontvangen bericht niet openen? Neem dan contact op met Zivver via: support@zivver.com. Wilt u meer weten? Ga dan naar https://www.zivver.com.

Heeft deze informatie je geholpen?

Mogen wij we contact opnemen?