NS Trein Op Station Breda

Uw betaalachterstand bij NS

Onderneem direct actie en voorkom extra kosten

U heeft van ons een brief ontvangen over een betaalachterstand bij NS. Bos Incasso heeft eerder geprobeerd het openstaande bedrag bij u te incasseren. Helaas zonder succes. In opdracht van NS heeft Bos Incasso nu de vordering aan ons overgedragen. Zorg ervoor dat u altijd actie onderneemt. Op deze manier voorkomt u dat de kosten onnodig oplopen.

Over LAVG & NS

LAVG is een incasso partner van NS. Dat betekend dat u uw betaalachterstand bij NS via LAVG kan afbetalen. U heeft van ons een brief of e-mail ontvangen met informatie met betrekking tot uw betaalachterstand.

Onderneem actie en kies één van onderstaande opties:

Veelgestelde vragen over een betaalachterstand bij NS

U kunt de openstaande factuur direct betalen via iDEAL.

Direct betalen

Heeft u de openstaande factuur van NS al betaald? U kunt een kopie van uw bankafschrift sturen via het contactformulier. U kunt ook uw betalingsgegevens via dit formulier aan ons doorgeven. Wij hebben dan de betalingsdatum, uw rekeningnummer en het rekeningnummer waarnaar u het heeft overgemaakt van u nodig.

Betalingsregeling doorgeven

U kunt het bedrag handmatig overmaken naar NL14 ABNA 0243 055 439 op naam van LAVG Gerechtsdeurwaarders B.V. Vergeet niet uw dossiernummer in de omschrijving te zetten. U vindt het dossiernummer bovenaan de brief die u van ons heeft ontvangen.

Het kan gebeuren dat u het bedrag niet in één keer kunt betalen. In veel gevallen kunt u een betalingsregeling met ons afspreken. Hiermee voorkomt u dat de kosten verder oplopen.

Betalingsregeling aanvragen

Zijn uw schulden zo hoog opgelopen en komt u er zelf niet meer uit? Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk hulp zoekt. Wij staan u graag te woord als u meer wilt weten over hulp bij het aflossen van uw schulden. Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Bent u alsnog van mening dat de vordering niet klopt, dan kunt u via de onderstaande button uw bezwaar bij ons indienen.

Bezwaar indienen

Op Mijn LAVG vindt u een volledig overzicht van uw persoonlijke dossier(s). Met uw dossiernummer, geboortedatum en een sms-controle logt u veilig in.

Mijn LAVG

U kunt hier de informatie vinden wanneer u bij ons een klacht wilt indienen.

Klacht indienen

Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Heeft deze informatie je geholpen?

Mogen wij we contact opnemen?