Ik wil mijn beslagvrije voet herberekenen

Samen lossen we het op

De deurwaarder heeft beslag gelegd op uw loon of uitkering. Uw werkgever of uitkeringsinstantie is verplicht hieraan mee te werken, maar er dient altijd rekening gehouden te worden met uw beslagvrije voet.

Ik kan niet rondkomen

De beslagvrije voet is het gedeelte van uw loon of uitkering dat u nodig heeft om van te kunnen leven. De werkgever of uitkeringsinstantie maakt dit bedrag maandelijks aan u over. Het overige gedeelte van uw loon of uitkering gaat rechtstreeks naar de deurwaarder, totdat de schuld volledig betaald is.

De deurwaarder stelt de beslagvrije voet vast. Dit gebeurt zo nauwkeurig mogelijk. Toch kan het gebeuren dat u in de problemen komt omdat er beslag is gelegd. U kunt dit bij ons aangeven. Wij kunnen de beslagvrije voet dan opnieuw voor u berekenen. De beslagvrije voet kunnen wij niet telefonisch berekenen.  Wij hebben namelijk gegevens en kopieën van u nodig om de beslagvrije voet juist te kunnen herberekenen.  Deze gegevens en kopieën kunt u via onderstaand formulier eenvoudig en veilig bij ons aanleveren.

Heeft deze informatie je geholpen?

21 bezoekers vonden het nuttig

Mogen wij we contact opnemen?